Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Milyen bogár ez? Gyors válaszo...

Milyen bogár ez? Gyors válaszokat légyszi. Kepek es minden mas lent.

Figyelt kérdés

Most lattam az agyam mellett maszni a falon es nagyon beparaztam, mivan ha van tobb is vagy valami es ha befeszkelnek. Teljesen kivagyok nemtudom hogy jutott be de az a sok csap kikeszit. Nem fogok tudni aludni az biztos mert meg a vegen rammaszik egy. Lehet hogy van belolle tobb is vagy csak bemaszhatott a szunyoghalon???

[link]

2016. júl. 11. 00:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%
Micsoda poénok... jóféle cigányhumor.
2016. júl. 11. 13:20
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Olyan jó ez a sok bogárvédő okos ember.. Nem tudjátok hogy mi az a szó, hogy FÓBIA!!! Hiába ártalmatlan, ha valakinek bogár Fóbiája van. Nekem is az van. Ha egy körömnagyságú bogarat meglátok elkezdek izzadni, és ver a szívem. Egyből csapom agyon. Ez olyan, mint a szenvedély betegség. Nehéz "kigyógyulni"
2016. aug. 26. 11:31
 13/13 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

De, tudjuk mi az a fóbia, nekem is volt, és sikerült legyűrnöm. Több évbe telt, nem lettem arachnológus, de a pániktól eljutottam oda hogy képes vagyok ignorálni a pókokat vagy ha kell akkor kézzel megfogni és arrébb tenni.

Nem mondta senki, hogy könnyű, de szerinted hogy jobb élni? Úgy, hogy pánikrohamot kapsz amikor meglátsz egy rovart - ami ugyebár nagy eséllyel előfordul az emberekkel, hacsak nem hermetikusan elzárva élnek egy szobában - vagy úgy, hogy teljesen semleges, hogy ott van egy?

Szerintem az előbbi eset csak megnehezíti az életet, és érdemesebb megpróbálni leküzdeni és eljutni a másodikig, mint beletörődni hogy "ja, fóbiám van, pont" és egész életedben félni attól, hogy mi van ha betéved egy (amúgy teljesen ártalmatlan) élőlény a lakásba.. A fóbiákból úgy a legnehezebb "kigyógyulni", ha az ember meg se próbálja.

2016. aug. 26. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!