Milyen bogár ez? Gyors válaszokat légyszi. Kepek es minden mas lent.
Most lattam az agyam mellett maszni a falon es nagyon beparaztam, mivan ha van tobb is vagy valami es ha befeszkelnek. Teljesen kivagyok nemtudom hogy jutott be de az a sok csap kikeszit. Nem fogok tudni aludni az biztos mert meg a vegen rammaszik egy. Lehet hogy van belolle tobb is vagy csak bemaszhatott a szunyoghalon???
De, tudjuk mi az a fóbia, nekem is volt, és sikerült legyűrnöm. Több évbe telt, nem lettem arachnológus, de a pániktól eljutottam oda hogy képes vagyok ignorálni a pókokat vagy ha kell akkor kézzel megfogni és arrébb tenni.
Nem mondta senki, hogy könnyű, de szerinted hogy jobb élni? Úgy, hogy pánikrohamot kapsz amikor meglátsz egy rovart - ami ugyebár nagy eséllyel előfordul az emberekkel, hacsak nem hermetikusan elzárva élnek egy szobában - vagy úgy, hogy teljesen semleges, hogy ott van egy?
Szerintem az előbbi eset csak megnehezíti az életet, és érdemesebb megpróbálni leküzdeni és eljutni a másodikig, mint beletörődni hogy "ja, fóbiám van, pont" és egész életedben félni attól, hogy mi van ha betéved egy (amúgy teljesen ártalmatlan) élőlény a lakásba.. A fóbiákból úgy a legnehezebb "kigyógyulni", ha az ember meg se próbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!