Milyen bogár ez? Gyors válaszokat légyszi. Kepek es minden mas lent.
Figyelt kérdés
Most lattam az agyam mellett maszni a falon es nagyon beparaztam, mivan ha van tobb is vagy valami es ha befeszkelnek. Teljesen kivagyok nemtudom hogy jutott be de az a sok csap kikeszit. Nem fogok tudni aludni az biztos mert meg a vegen rammaszik egy. Lehet hogy van belolle tobb is vagy csak bemaszhatott a szunyoghalon???
2016. júl. 11. 00:46
1/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy csak nehany masodperce raktam ki de rakozelitettem a kepre es a hideg kiraz. Ha tobb ilyen is lehet itt azt tudnom kell, legyszives nagyon gyors valaszokat. 5csapja van 2 elol 3 hatul szoros es talan meg ragokaja is van. Mar kiiktattam de nagyon parazom. Alig mertem hozzanyulni 3 zsepivel hogy megoljem. Utalom a rovarokat es szinte sokkos allapotban vagyok, valszeg ezert irok most le minden hulyeseget az eseterol de kerlek segitsetek.
2016. júl. 11. 00:53
2/13 anonim válasza:
Ez egy ezüstös pikkelyke, vagy valami más ősrovar, mert az ezüstös picit kisebb. Fogadd őszinte gratulációmat, sikerült ötéves módjára kiverned a hisztit a világ legártalmatlanabb ízeltlábúja miatt. Nem csíp, nem mar, nem okoz kárt, és minden lakás tele van vele, csak nem gyakran veszik észre, mert éjszaka aktív, és villanyfényre elszalad. Ne bántsd, ő sem fog téged. Nálunk rengeteg van a fürdőben, szeretjük őket, mókás ahogy szaladnak.
3/13 anonim válasza:
Teljesen feleslegesen ölted meg. A barátai most majd belepetéznek a tapéta mögé, és amikor elalszol, bemásznak a szemhéjad alà, oda is belepetéznek, a kikelő példányok pedig kirágják magukat.
4/13 Mátranováki Fényevő válasza:
Ilyen szintű kiakadásnál minden rossz szándék és beszólás nélkül javaslom, hogy fordulj szakemberhez, mert meg fogja nehezíteni az életed, ha ennyire parázol a legapróbb rovaroktól is.. Egyébként a "hátsó csápok" csak potrohfüggelékek, nem tud velük támadni, meg semmi mással sem. Sőt, ami azt illeti itthon nem sok olyan rovar van, ami bármilyen szinten kárt is tudna okozni benned.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, mar megnyugodtam.
2016. júl. 11. 01:18
7/13 anonim válasza:
Igen,a pikkelykére hasonlít.
Én úgy szoktam megszabadulni a nemkívánt rovaroktól,(pl.pók, tücsök volt bent tegnap) hogy egy papírlappal pohárba pöccintem,aztán kiteszem a szűrüket a kertbe. Így nem ölöd meg,ugyanakkor nem is kell kézzel hozzáérned.
8/13 anonim válasza:
Néha bizony meg kell fogni a porszívót és a portörlőt és KI KELL TAKARÍTANI. Az elszaporodott rovarok és pókok mindig a koszos lakások jelei.
9/13 anonim válasza:
Én is látom azt a kulcsszót, azon szakadok már vagy öt perce x"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!