1/10 anonim válasza:
Ez valamilyen bögöly fajta lehet.
2/10 anonim válasza:
falu végén sok a bögöly meg locsollak meg ne dögölj :)))
3/10 anonim válasza:
ez valami húsvéti locsolóvers? :) nagyon jó.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm...xD
Amúgy csak azért, mert olyan aranyosnak találtam... de akkor lehet jó, hogy nem akartam megfogni.:D
2016. júl. 9. 09:18
5/10 anonim válasza:
csíp is amúgy :) vagy inkább harap. Vérszívó a drágám. De csak úgy mint a szúnyogoknál,hogy csak a nőstények. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Pedig olyan szimpatikus volt nekem.
Azért remélem még találkozok vele és nézhetem.:D
Ha fiú volt, akkor lehet hogy nem is bántott volna? Honnan lehet tudni, hogy milyen nemű?:D
2016. júl. 9. 09:27
7/10 Mátranováki Fényevő válasza:
Volucella zonaria - kétöves pihelégy. Teljesen ártalmatlan, a zengőlegyek (Syrphidae) családjába tartozik.
8/10 Mátranováki Fényevő válasza:
A másik kérdésre a válasz, bögöly és zengőlégy esetében is: ha összeér a szemük, hímek, ha nem, akkor nőstények.
9/10 A kérdező kommentje:
Jajj de jó:) Köszönöm szépen!
Én is zengőlégyre gondoltam, de az sokkal kisebb(mármint amelyiket szoktam látni).
Akkor legközelebb megnézem közelebbről is. :P :)
2016. júl. 9. 09:56
10/10 Mátranováki Fényevő válasza:
Közelebbi rokonságban van a herelegyekkel, mint a kisebb termetű zengőlegyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!