Találtam egy hernyót, majd csatolok képet valahogy. Milyen hernyó? Hernyó egyáltatlán? Mi lesz belőle? Víz kell neki?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 21:36
1/6 A kérdező kommentje:
Karfiolban találtam, de a káposztalepke hernyója nem ilyen...
Vajon csak karfiolt eszik?
Remélem megnyílik a kép: [link]
2012. jún. 25. 21:44
2/6 anonim válasza:
Hernyó, az biztos, hogy milyen, azt nem tudom. Víz kell neki, de inkább harmatszerű permetezéssel.
3/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy képes valaki egy hernyóval ennyit szarakodni.
4/6 anonim válasza:
Basszus, pont ilyen volt ma a mi karfiolunkban is! :D Szerintem csak karfiolt eszik, bár nem tudom. Mindenesetre én örültem neki, mert így legalább tuti, hogy nem volt permetezve a növény. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm!
Végül olyan gyorsan bebábozódott, hogy nem is nagyon vt időm gondozni. Tegnap kelt ki, szép káposztalepke lett belőle:)
Úgy tűnik, valami alternatív fajta, mert a hernyó és a báb tök máshogy nézett ki, mint a képeken, amit néztem, de a lepke egyértelműen káposzta.
Azt tényleg magam sem értem, hogy lehet vele ennyit szarakodni, igazából csak nem volt szívem hagyni meghalni... De szép lett, megérte:)
2012. júl. 5. 10:06
6/6 anonim válasza:
Azta...szóval lepke lett belőle? de sajnálom, hogy az enyém letapostam. :P Valahogy olyan nehéz elképzelni, hogy abból a zöld izéből lepke lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!