Hangyainvázió ellen van valami humánus megoldás?
Elleptek a hangyák, és még a falon át is jönnek.
Nem akarok rovarirtó szert, mert minden életet tisztelek, de ez már tarthatatlan. Lehet valami emberségegges módszerrel elűzni őket??
emberséges *
Bocsánat, nem jó a billentyűzetem...
Hát nem tudom... Sajnos egy ideje, jó időben- rossz időben mindig jönnek. Figyelek mindenre, ami vonzza őket, morzsa nincs a földön, élelmiszer elzárva, stb...
Fogalmam sincs mi lehet az oka, de bántani / megölni nem akarom őket, csak azt sem szeretném, ha még a hálószobámon is hangyákkal kéne osztoznom :(
Hú de le leszek pontozva ezért, de...
Ha annyira tiszteled az életüket, akkor ne vond meg tőlük a biztonságot és az élelmet, amit a lakásod nyújt.
Az egész házat nem tudod befüstölőzni. Használhatsz "egészséges" szereket ami taszítja őket (pl. ecet?) de nem fogsz sokra menni vele.
A májkrémet imádják. Azzal csalogasd őket ki a lakásból.
Én múltkor ottfelejtettem az asztalon egy félbehagyott májkrémet, pár óra múlva tele volt hangyákkal. Hamar megtalálták. Aztán én így a hangyákkal együtt kivágtam a kukába az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!