Szoba házimacskám normál idöben tüzel, hogyan lehetne (kiscicák) nélkül megoldani a macskaszexet? Van e rá valami humánus megoldás, ami macskámnak és nekem is jó?
Nem igazán értem, hogy mit is akartok: a macskád tudjon szexelni, de ne legyenek kölykei? Úgy, mint az nők, akik fogamzásgátlót szednek?
"Fogamzásgátló" létezik macskák számára is, de az nem olyan, mnt az embereké. Nem lesz szex sem, mert ugye az állatok nem élvezetből szexelnek, a fajfenntartás a céljük- ösztönből. És csak akkor, amikor tüzelnek. ha kapja a tablettát, akkor viszont nem lesz tüzelés.
Személy szerint én akkor is az ivartalanítást javasolnám, ha nem szeretnéd, mert ha ezt a tablettát kapja, akkor is ivartalanítás lesz a vége, mert nem tesz éppen jót neki a hetente (!) adott hormontartalmú gyógyszer. Ha nem kapja, akkor viszont elviselhetetlen lesz a "vinnyogása" párzási időszakban és a cicák ezt addig csinálják, míg meg nem termékenyíti őket egy kandúr.
Legegyszerűbb megoldás biztos az ivartalanítás. Egyszerre "nagy" összeget kell kifizetni, de ha a tablettát veszed meg neki FOLYAMATOSAN, az sem lesz olcsó móka éveken át.
Szia! el kell vinni az állatorvoshoz a cicát, s ott műdugják, s utánna lenyugszik állítólag! Több ismerősnek volt lány cicája, s azok mondták, hogy ők így oldják meg. Szakadtam a röhögéstől, hogy már ilyen is van. van.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!