Kaszáspók ártalmatlan, ugye?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs szívem kinyírni, ez is csak az Örökkévaló teremtménye.2016. máj. 16. 22:23
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi, végül az történt, hogy pont a fejem felett trónolt a plafonon, ezt meg csak nem akartam, mondtam neki, hogy "hess", meg "sicc", meg ilyenek, de csak nem akart odébb menni, hiába legyeztem felé. Aztán egy mappával akartam odébb tessékelni, mire lezuhant. Szépen, lágyan, ringatózva ért földet, és beszaladt egy szekrény mögé. Azóta nem láttam.
2016. máj. 17. 16:12
12/12 allhambra válasza:
Nekem nincs bajom a pókokkal, de amikor arra keltem hogy valaki simizi a karomat majd mikor oda néztem szembesültem a 8 lábú bestiával aki épp a karomon szánkózgat.(Azért a hideg kirázott.)Épp csak azt nem mondta h Jó reggelt! :D
Para volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!