Kaszáspók ártalmatlan, ugye?
Úgy tudom, hazánkban még nincs is igazán veszélyes pók, bár a csíp, de nem vészesen kategóriát nem ismerem, hogy ott mi a helyzet.
Engem még sosem csípett meg pók, pedig köztük élem az életem. Elnézve, hogy egy szék alján vagy sarokban hány akad s hogy mennyire óvatosan takarítok miattuk, nem csodálnám, ha kiderülne, hogy a házban több, mint ezer van. Megfognak egy csomó ízeltlábút, amit náluk kevésbé szeretek, s mégis mit csináljak velük? Olyan kicsik és szétmozgók, nem tudom őket kivinni. Csak amikor megfialnak, akkor kerül ki a zömük, mert azért mégiscsak.
Némelyik pók még szép is, bár sokuk nem nagy látvány. De nem a szépségükért szeretem őket :)
Pókfóbiásra nem ártalmatlanok ám, néha még én is majdnem megijedek, amikor egy nagyobb pók majdnem az arcomra ereszkedik a plafonról :D Valamiért ezt szeretik csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!