Mit tehetek a pókszázlábú ellen? És ha megcsípett, mi a teendő?
Kb egy hete amikor lefekvéshez készülődtem és megigazítottam a párnámat, akkor találkoztam egy nagy, undorító példánnyal. Megpróbáltam elkapni, de elmenekült. Éjjel viszont rám mászott, és összecsípkedett. Azóta ég a bőröm, és bár lassan kezd elmúlni, a fájdalom csak erősödik. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy égő, viszkető érzése van, a hideg csak fokozza a fájdalmat.
Tehát a kérdések:
-Mit tehetek az ellen, hogy bejöjjenek? (takarítok renszeresen, és a páratartalom sem magas, kb 40-45% mégis rendszeresen megjelennek)
-Mit tehetek az ellen, hogy megcsípjenek?
-Mit tehetek annak érdekében, hogy elmúljon?
Karlevágás
Gyújtsd rá az egész házat és költözz szibériába
másnap huzatot cseréltem, és kiporszívóztam az egész szobát, meg mindent áttöröltem flóraszepttel
azóta nem találkoztam vele
volt az egyik sarokban a komódom hátulján néhány kicsi pók
talán azokra utazott, de azok meg olyan kicsik, hogy nem tudnának ekkrát csípni
gondoltam, hogy nem bosszúból csípett, csak lehet, hogy éjjel felmászott az ágyra, és én meg pont forgolódtam, és önvédelem volt a részéről, de iszonyatosan fáj azóta is, pedig már ahhoz képest, hogy milyen volt az első napokban, ez már nem is tűnik vészesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!