Légyölő Pókszázlábú csípése?
Takarítás, szellőztetés, páramegszüntetés. Ettől kiköltöznek. Emberre nem támad, így csak valami finom lehetett a közeledben, hogy feléd ment. Másképp irtani nem szokás (kivétel, ha épp invázióznak, de ez ritka, meg legutóbb egyről hallottam Szentendrén öt éve), mert alapvetően a barátunk, eszi a csigát, legyet, pókot. (Elkapja a kis mocskokat, hehehe.)
Mérge van, fájdalmas, éget, viszket, nagyon sokáig érzed. Azt hiszem, csak bőrpír, nem dagad be. De tényleg ritkán támad emberre.
Ha nyaranta sokan vannak, akkor nincs más, mint előre, tisztába kell rakni a házat. Nedves, párás helyeket kedvelik, meg ahol jó sok ennivalót találnak. Valószínűleg túl sok nálatok a rovar (hangyainvázió nem szokott lenni?).
(Én is szívrohamot kapok, ha egy elszalad a lábam mellett, de nem bánt, tényleg. Csak megijeszt.)
nem halsz bele, iszonyatosan fáj és nehezen gyúgyul
engem egyszer megcsípett, és nem is egy helyen, hanem 4 nagyobb foltban
nagyon nem dagad be, inkább csak mint egy általános csípés, viszon sokkal fájdalmasabb
a jég és a hűsítő krém nem jó rá, mert még jobban fáj a hidegtől
egyébként én Veszprém megyei vagyok, és amikor kijön a jóidő, heti rendszerességgel találkozok velük, pedig rendszeresen takarítok
írtani nem nagyon lehet, de csak akkor jön be, ha van mit ennie, szóval ha a többi bogarat ki tudod írtani, akkor nagy valószínűséggel tőlük is megszabadulhatsz
van mérge a szomszédodnak?
mármint a százlábú a szomszédod, akinek van mérge, és a szomszéd szobában gonoszkodik, vagy van egy szomszédod, aki egy ember és van otthon mérge amivel ki lehet írtani a százlábúkat?
azt is hallottam, hogy ha citromfád van otthon, arra is bemennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!