Milyen vedoruhat vegyek kezdo meheszkent?
Egy olyan ruha erdekelne mely 100% ved tetotol talpig igy meg ha mehalergiam is volna biztonsagosan meheszkedhetnek.
Milyen vastagsagu valamint milyen anyagbol keszult ruha volna a legmegfelelobb.
Kalcium injection inni? Hmm..en ugy tudtam hogy ilyen esetben injekcioban andrenalint adnak be.Es mi tagadas ezert nem nagyon rajongtam....de ha inni is lehet azt az injekciot nos akkor a veszely sokkal gyorsabban elharithato.
Amugy nemreg hoztak meg a kezeslabast nagyon kalsz darab igaz kesztyuvel meg szalitassal egyut 17500 forintba kerult.
Ilyet tartok a kocsiban mindig egy levélnyit, ha esetleg valaki idegen, esetleg mi kerülünk slamasztikába...
Adrenalint elvileg csak anafilaxiás sokk esetén adhat be, kizárólag szakorvos, olyat nem kapni csak úgy a gyógyszertárban szerintem, de az már nagyon komoly allergia. Egy átlagos allergia többnyire annyiban mutatkozik, hogy a csípés helyétől függetlenül, máshol is erős viszketés, vagy torokdagadás, légzésnehézség jelentkezik(nem olvastam utána, ez csak a családi tapasztalat), arra ez a kis ampullányi kalcium kis vízzel fogysztva tökéletes. Nekem a viszketéses tünet jött elő a fejem búbjától a lábújjam hegyéig és hadd ne részletezzem az intim tájakon mennyire kínos volt méhszállítás közben.. De akkor szerintem minimum 30-40 szúrás ért kb 1perc alatt egy szétesett kaptár miatt :D :D
Van egy jó könyv, Őrösi Pál Zoltán A méhek között. Az biztosan érdekelni fog téged, mert ez szerintem a legjobb szakírás, ami jelenleg elérhető.
A konyv megvan letoltottem torentel es nagyon jo alapos munka.
En peszgos kalciummal illtoleg tabletaal szerelkeztem fel de lehet tudok majd venni alcium injekciot is...
Jovo heten megyek terepszemlere majd beszamolok rolla.
Addig is nezd mit talatam a youtubeon:
Voltam hetvegen a meheszetben.Varakozason joval felul sikerult.
17 mehcsaladja van az illetonek es hajlando tanitani.
Azt monjda legalabb ket evet kell tanuljak es utanna ad rajt.
A mehek nyugodtak voltak, nagyon csodalkoztam, meg fustolot sem hasznalt, azt mondta hogy mar szolt elore hogy ne idegeskedjenek mert csak vendegek erkeznek :)))
En meg a metereologiai intezdettol kertem hetvegere jo idot (adnak szivesen csak meg kell mondani pontosan hova es hany szewmelyre parancsolod :)) )
Ugyhogy nagyon jol jott ki mutatot nyilt zart fiast es mezet ...sajna meg nem tudom megkulomboztetni a nyilt fiast a nyilt mezes leptol...
De sebaj majd gyakorlom..
A kezeslabas megis jol fogott mert megneztunk egy altala gyenge csaladnak minositett mehcsaladot.Ugy nez ki szepen fejlodott mert sok fiasitasa volt ami ha kikel rendben jo a csalad...na ott vagy negy ott mehecske eroseen erdeklodott afejem korul tudniilik izadtam rendesen ez pont a fejvedo volt ami jobban "atazott".Yalan azert is erdeklodtek de miutan lattak hogy nem csapkodok nem ijedek meg tolluk es ne tudnak szurni abbahagytak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!