Milyen bogár ez, ami az alábbi képen látható?
Figyelt kérdés
Tud repülni is, de inkább mászkál. Ha lakásba bejön, akkor a függönyön magasra a fény felé és felfelé mászva szobrozik.
Barnásnak, feketésnek látszik a fényképen, de szabad szemmel én inkább kiszáradt, fakó fűzöld szerűnek láttam.
Agyontaposva jellegzetes büdös szaga van, de nem a legrosszabb - de inkább nem kérek belőle; például a katica bogár is büdösebb nála.
2014. okt. 24. 20:25
4/8 anonim válasza:
Ez van a kép helyén: 403 - Forbidden
6/8 A kérdező kommentje:
2014. okt. 24. 20:44
7/8 A kérdező kommentje:
Rákerestem a mezei poloskára, és találtam ezt az oldalt:
Az ottani kép és információk alapján úgy tűnik, hogy valóban az.
2014. okt. 24. 20:49
8/8 anonim válasza:
Ez egy szemét kis dög. Nyáron sok klorofilt eszik, olyankor zöld. Ilyenkor már megbarnul, s keresi a meleget, s a legkisebb résen is betalál a lakásba. Étrendet vált, hozzánk is betalált egy, mire megtaláltam a ruha alatt, vagy öt helyen végigmart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!