Milyen bogár látható a képen?
6 lábú, ha jól láttam 2 csápja van elől, és a lakásban találtam.
Valamilyen bodobács.
Sajnos a kis állathatározót nem találom,az interneten pedig nincs megfelelő információ,szóval próbáld meg pontosabban beazonosítani,ha van határozód.
"Apropó:a 2 csáp és a 6 láb nem sokat segít,a rovarok 99,9%-ára ez jellemző."
:) Azért írtam le, hogy a 0,1 %-ot már ne vegye senki számításba. :-)
NEM BODOBÁCS! Vagyis nem a Vörösfoltos bodobács!!! Azt jól ismerem, azok ezrével mászkálnak nálunk jó időben, illetve rosszban is behúzódnak a ház réseibe. Őket egyértelműen felismerem....
Ez nem az!
A fotó tény, hogy elég homályos, viszont a színek rajta valósak! Tehát fekete alapon egy pici fehér és világosbarna foltok vannak rajta. A vörös bodobács télen is vörös és nem világosbarna.
Ja, és ez egy gondolatnyival kisebb, mint a vörös bodobács, vékonyabb!
Akkor nézd meg itt :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az igaz,hogy nem olyan bodobács,de attól még bodobácsok közé tartozik.Bárhol felismerek egy címeres poloskák közé tartozó rovart,biztosan bodobács.
Az a 0,1% pedig a molnárpoloska,de olyat házban nem találsz.
Hú egyelőre egyikkel sem tudtam azonosítani. Mindegy, majd ha legközelebb találok egy ilyet, akkor jobban megnézem.
Viszont sok más érdekeset találtam a búvárkönyvben, úgyhogy nagyon köszönöm a linket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!