Apró, pontszerű fehér bogarak inváziója a konyhaszekrényen - mik ezek?
Figyelt kérdés
Tegnap vette észre a férjem, hogy az egyik konyhaszekrény ajtón apró fehér, pontszerű bogarak mászkálnak. Letöröltem a kérdéses ajtót domestos-szal, de tovább nézegettem, és megtaláltam a többi ajtón, a fiókokban, sőt még az edényeken, evőeszközökön is! Olyanok mint a porszemek csak fehérek és másznak. Érdekes módon a konyhaszekrény felső részében, ahol élelmiszert is tárolunk nem látom őket, csak alul. Most mindent átmosok, de mi ez? És hathatós lesz a védekezés, hiszen vannak a konyhaszekrénynek nagyon nehezen hozzáférhető részei...2014. okt. 1. 11:37
11/11 anonim válasza:
Sziasztok nagyon régi a poszt, de bízom benne hogy valaki segít. Én is átelem most sajnos 7. Napja már. Mikor észre vettem őket már nagyon sok volt azóta kipakoltam az egész konyhát élelmiszereket mindent kidobtam semmi nincs a szekrényben csak a hűtőben ott is pár dolog. Mindent kihúztunk még a mikrót is szétszedtük már ecet vegyszerek és domestosba fürdünk. Napi többszöt átmosok mindent hőlégfújú is volt és gőzőlés amibe már a vegyszert teszem. De így is előjönnek pár darab de újra és újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!