Megéri méhészkedni?
23 éves lány vagyok, apa egyik ismerőse méhekkel foglalkozik, és teljesen befűzte apát is, hogy ez mennyire megéri, mennyi támogatást fel lehet venni rá. És persze mivel apa már idős ahhoz, hogy ő ezzel foglalkozzon, nekem kellene csinálnom, tanfolyamot elvégezni, de az ismerőse segítene. Több helyen is utánaolvastam ennek, voltak pozitív és negatív vélemények is. Én azonban még mindig úgy vagyok vele, hogy ha nem érdekel, nem fogom csinálni. Apa hiába mondja, hogy nincs velük sok munka, meg lesz segítség, és nem kötelező életem végéig csinálni, mert csak 5 évig kell vállalkozónak lenni, felvenni a kb. 20 milliós támogatást, és utána el lehet adni... De egyszerűen nem érti, hogy ez nem így megy... Szerintem ez nem női munka, főleg nem fiatal nőknek való munka. És ha egyszer az ismerős már nem akar segíteni, akkor én a sima tanfolyami végzettségemmel nem fogok sokra menni 100-150 kaptárral, mivel ennyire akarja felfejleszteni kb. 2 év alatt...
Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!