11/17 A kérdező kommentje:
Azt mondták, ha 10 nap múlva még mindig észlelhetőek (csípés, vagy bármilyen aktivitás) akkor javasolt második irtás, ami minimum két héttel, maximum három héttel az első után történjen.
Az nagyon fontos, hogy tíz napig nem szabad takarítani, még porszívózni sem!
2014. júl. 25. 08:44
12/17 anonim válasza:
Nekem éppen 10 napja volt az írtás, pár napja nem észlelünk csípést és rovarokat, de nekem azt mondták, hogy második írtás feltétlen kell, mert a petékre nem hat a szer és azt egy második írtás tudja majd kiírtani.
13/17 A kérdező kommentje:
Azt mondták, az esetek 70%-ában, ha nincs erős fertőzöttség, nincs szükség második irtásra. 10 napig hat a méreg, a már lerakott petékből ezalatt kikelnek a rovarok, de ezek már nem jutnak el a peterakásig, mert felfordulnak (remélhetőleg).
2014. júl. 25. 20:03
14/17 anonim válasza:
Azért ez a 70 % nem megnyugtató, én inkább kihívom őket mégegyszer.
15/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én is ki fogom, akármi lesz.
2014. júl. 26. 10:00
16/17 anonim válasza:
Ruhákkal és egyéb cuccokkal mit csinálsz? Ezt a halom cuccot ami itt van, nem tudom mind becsomagolni, sem kimosni.
17/17 A kérdező kommentje:
Csak az ágytakarót, párnákat, ágyneműt mosom ki magas hőfokon, a ruhákat egyelőre hagyom. Van egy DVD polc az ágy mellett, azokat bezsákoltam, a könyvespolc meg állítólag messze van ahhoz, hogy odafészkeljenek.
2014. júl. 27. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!