Egy lódarázs bement a fürdőszobába, mennyire támadnak ezek, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 14:26
1/11 anonim válasza:
Porszívózd be, vagy szórj rá hajlakkot, attól összeragad és egy pohárral elkapod, kidobod az ablakon.
2/11 A kérdező kommentje:
Ki sem merem nyitni az ajtót :(
2014. ápr. 24. 14:45
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan nyisd ki, és tárd ki az ajtót, és ablakokat, ki fog repülni. Éppen most hajtottam ki egywst én is, szintén majd frászt kaptam, szellőztettem és bejött a szobába, de kitártam az ablakot, elhúztam a függönyt és egy ideig körözött, majd kirepült.
4/11 A kérdező kommentje:
Szegénykét kénytelen voltam beporszívózni, nem akartam, de így is az infarktus kerülgetett :( köszi a segítséget
2014. ápr. 24. 16:25
6/11 anonim válasza:
Már a cső felénél járok kifelé.
Üdv,
Ló Darázs.
7/11 MCsperX válasza:
A szúnyog- légyírtó spray-ktől elpusztulnak a darazsak is. Vigyázzon mindenki a lódarázzsal, bátyám egy kollégájának a neje tavaly elhunyt egy lódarázs csípése miatt. Otthon lecsapta, és rálépett. A papucson keresztül a lábába csípett a fullánkjával, a méreg a véráramba került, allergiás reakciót váltott ki, rosszul lett, és már nem tudtak rajta segíteni.
Én lefújnám írtószerrel, rácsuknám az ajtót, aztán fél óra múlva elméletileg már tuti döglött.
8/11 anonim válasza:
Legyen a kezedben egy flakon rovarirtó, úgy nyissál be a fürdőbe, vagy légycsapóval. Nincsenek ilyesmik otthon? Kellene.
9/11 anonim válasza:
Üsd agyon egy seprűvel! :D
Vagy nyisd ki az ajtót és az ablakokat elvileg ki kell repülnie
De a hajlakk és a dezodor az is jó
10/11 anonim válasza:
elkezdessz fürdeni,meglát..hidd el elmenekül az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!