Hogyan enyhíthetném a darazsaktól és a lódarazsaktól való rettegésem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen rettegek a darázsféléktől. Ha meglátok egyet, eldobok mindent és menekülök. Éppen emiatt a lakásom minden nyílászárója szúnyoghálóval van ellátva. Az autómat is csak klímával használom ilyenkor nyáron, az ablakot semmi pénzért nem húznám le, nehogy bejöjjön egy darázs. Ugyanez vonatkozik a munkahelyi irodámra is. De ha az utcára megyek, a rettegés, szorongás bennem van. Egyébként csípett már meg darázs és nem vagyok rá allergiás. Hogyan tehetném túl magam a rettegésemen?2013. aug. 6. 20:46
2/3 anonim válasza:
Igyál meg öt felest, majd menj és nézz meg közelebbről egy darázsfészket.
3/3 anonim válasza:
régebben én is féltem tőlük de rájöttem hogy nincs értelme. alapjáraton egyik se szúr indokolatlanul, még a lódarázs sem. max ha kapálózól vagy ő esik pánikba (jó mondjuk ez esetben egy kicsit reális félelem a szélvédős eset..) de ha csak úgy repked körülötted az nem para. ne nyomogasd, ő sem fog szúrni.
Mondjuk azért fészek közelébe ne menj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!