MI a fene ez, és miért zaklat engem? XD
Sziasztok!
Nagyon kihoztak a sodromból ezek a kis dögök, úgyhogy gondoltam megkérdezem az okosabbakat.
Szóval ami jellemző:
Főleg este jönnek elő amikor a gép előtt ülök, tapadnak a monitorra (átlag 4-5 repked itt folyamatosan). Raid nem segített, csak átmenetileg. Csapdára nem reagálnak (homemade 2 literes üvegbe édes cukros víz). A hétvégén a szekrények mögött találtan egy pár halott egyedet, ecetes-domestosos ízzel kisikáltam az ablakok kereteit, és a szekrény alatti részeket is, de mindhiába, újra itt vannak.
Iszonyatosan könnyen szét tudom kenni a monitoron, ezért is idegesítőek, mert folyamatosan tisztogatnom kell azt is, kis szárnyuk van, de a képen jól látni...
Mik ezek, mit csináljak ellenük? Köszi
1# Te mindig kis szúnyogot, legyet, és molylepkét feltételezem betakarsz, esti mesét mondasz nekik, és ápolgatod őket....ugyan már...
2# Köszi, ezt mind tudtam. Nem a kérdésre feleltél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!