Mi csípked össze éjszakánként és hogyan vethetnék ennek végre véget?
2 hete van az, hogy 2-3 naponta újabb csípésekkel ébredek. Most például 2 új van a karomon és 4 a hátamon. Egy az egyben úgy néznek ki, mint a szúnyogcsípések, de felteszem, ilyenkor nincs szúnyog, valamint ilyen sokáig nem lehet a hálószobámban észrevétlenül.
Az ágyamat már 2szer darabokra szedtük, kiporszívóztuk kívül belül, újrahúztuk az ágyneműt, de láthatóan még mindig itt van ez a valami. Ágypoloskára nem gondolok, mert néztem képeket, annak máshogy néz ki a csípése, valamint jóval tovább is tart a gyógyulás. Nekem 2-3 nap alatt elmúlik a viszketés és felszívódik a duzzanat is. De ettől függetlenül is rém bosszantó és már nem tudom, hogy mit csináljak, hogyan számoljak le ezzel a valamivel. És eleve nem tudom, hogy mit keressek. Gondoltam, hogy veszek elektromos rovarirtót, de kérdés, hogy vajon milyet kéne vennem, mi ellen kéne, hogy hasson?
Mi egyebet tudnátok tanácsolni, mit tegyek, hogy ne ébredjek többet új csípéssel?
Az olyan, mint a szúnyogcsípés? Nem kisebb?
2 cicánk van, de a 8.on lakunk, így értelemszerűen nem kijárósak.
Ha bolha, mit tudok tenni az ágyammal? Hogy írtsam ki őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!