Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mi igaz és mi nem?

Boszika97 kérdése:

Mi igaz és mi nem?

Figyelt kérdés

Már 2* poroztuk be az ágyam ágyi poloska miatt és a szőnyegemen is találtam levedlett bőrt.De amit furcsálltam csak az én szobámban vannak de papáméba nincsenek(rendszeresen takarótok).

Papám szerint apum egyik ismerőse hozta be a szobámba mikor hozták be az új szekrényemet(apum ismerősénél nincs valami nagy tisztaság). Mások azt mondták a szomszédunkból jöttek át ahol térdig ér a mocsok meg sok az állat.Nem tudom mi ebből az igaz és hogy miért csak az én szobámban vannak?

2013. dec. 15. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Régebben a lakótelepen csak a nagyszobában volt poloskánk. A másik kettőbe nem. A fűtéscsövön jöttek le, ahol hozzáért a heverőnk. Mi sprével írtottuk ki, amivel mindenhol befújtuk a heverőt.
2013. dec. 15. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy kertes házban lakunk.
2013. dec. 15. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:
A spréből melyik vált be nektek?
2013. dec. 15. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A poloska nem hagyja el az a részt ahol a vért szívja. Tehát nem fog átmenni a másik szobába, ha csak nem átviszed pl ruhával, vagy ha hosszabb időre kiköltöznél, mert akkor elindulhatnak táplálékot szerezni. Bármivel be lehet vinni, használt bútorral, könyvvel, ruhával. Tömegközlekedésen össze lehet szedni, suliban, munkahelyen, bárhol ahol sok ember megfordul. Szomszédból max csak akkor jön át kertes háznál, ha egyben van építve a két ház. Ilyen időben kit elpusztulnának, egyébként se tesznek meg nagy távolságot.
2013. dec. 16. 20:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Egy héten max 3 napig vagyok ott mert anyukámék elváltak és csak a hétvégére megyek apumhoz ahol ezek a kis mocskok megjelentek.Ha irtót hívunk utána hány nappal/héttel/hónappal/évvel lehet visszamenni a helységbe?
2013. dec. 16. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 4 órát szoktam kérni irtás után, persze minél tovább nincs kiszellőztetve a szoba, annál jobb!

[link]

2013. dec. 16. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!