Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mennyibe kerülne a tartása?

Mennyibe kerülne a tartása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de leírom...

Szeretnék egy madárpókot, de gőzöm sincs, mennyibe kerülne. Szóval az lenne a kérdésem, hogy egy fiatal pók terráriummal meg mindennel együtt körülbelül mennyibe kerülhet? Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 29. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Kérdés hogy milyen pici madárpókot szeretnél és milyet(többféle van)ha nagyon kicsit akkor kis dobozka kell hozzá és méretének megfelelő táplálás pl lisztkukac félbevágva stb

Én már kb 2,5 éve vagyok madárpók tartó.

Brachypelma albom van(15x15x15 terkóval kezdtem)A madárpók 3500 FT-ba került a terkó kb 1500 Ft de terraplázán vettem mindkettőt.

Később költöztettem át a végleges helyére egy 30x30x30 terkóba ami 10000 Ft körül volt de ezt nem kell azonnal megvenni a pók nagyságától függ hogy te mikor veszed meg.

Tehát az elején mikor még kissebb kb 5000 Ft-ból megvoltam.

2013. nov. 29. 19:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :)
2013. nov. 29. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!