Egy nagy fekete pók több, mint 4 napja lóg a plafonról egy pókfonálon a fürdőben, mi lehet az oka ennek, miért nem vadászik, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Őszintén pókfóbiám van, irtózom a pókoktól, mindig óvatosan megyek be a fürdőbe, megnézem, hogy ott van-e még, nehogy meglepjen azzal, hogy elém kerül a semmiből, mert szívinfarktust kapok. Azonban elkezdtem vamalemennyire tisztelni őket, mióta megjelent pár vérszívó bogár a lakásban, pedig takarítunk, gondoltam nem is lenne rossz ha a pók rendet tenne köztük, de ezt mintha hibernálva lenne, mintha a Mars-utazásra készítené fel magát. Egyébként él még, mert mikor megfújtam akkor mozgott, reagált rá, csak maradt lógva a fürdőben.2013. szept. 2. 05:15
1/17 A kérdező kommentje:
Meg miért a fürdő? Ott nincs mit egyen.
2013. szept. 2. 05:17
2/17 anonim válasza:
De van. Téged. Most még vár, arra, hogy egyedül maradj a lakásban...
3/17 anonim válasza:
Ha a WC-ülőkén lakna akkor átmennél szarni a szomszédhoz?
4/17 anonim válasza:
haldoklik.mert ha megfujod akkor el szalad. a fonalon.
5/17 anonim válasza:
Fogj egy partvist és szedd le vele, aztán vidd ki a lakásból és rázd ki a partvist, ha nem akarod megölni!
6/17 anonim válasza:
A pók marha sokáig elvan kaja nélkül. Ezt onnan tudom, hogy egyszer kisebb koromban befogtam egyet egy teljesen zárt dobozba, és nem hogy napok, de még hetek múlva is vidáman járkált benne.
8/17 Salx Narval válasza:
Nézegesd csak, ha nincs jobb ötleted.:D
9/17 A kérdező kommentje:
Latni,hogy sokan kozuletek nem elt meg at hasonlot, nincs fobiaja, ugyanis az egy genetikai orokseg, amit a DNS-ben hordoznak sokan. Nem az votl a kerdesem, hogy hogyan olom meg, hanem,hogy miert log mozdulatlanul a pok a falon.
2013. szept. 2. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!