Ez milyen keresztespók? Darázspók vagy hím karéjos keresztespók?
Mobillal csináltam a képet, elég rossz lett. Holnap, ha feltöltődik, akkor a fényképezővel csinálok róla jobbat. Remélem még ott lesz.
Szia!
Attól függ mekkora, a keresztespók-félék hímjei 1-2 centinél nem nagyobbak, ha nagyobb, akkor nőstény és ez esetben darázspók.
Első hozzászóló: Fingom sincs, hogy ki vagy, de egy nagy paraszt vagy! Ez biztos!
Második és Harmadik hozzászóló: Köszönöm. Kb másfél centi lehetett a lábaival együtt. Nem szőtte túl magasra a hálóját. Azt olvastam valahol, hogy a hím karéjos keresztespók hasonlít a darázspókra. Én eddig csak képen láttam ilyen pókot :D Nagyon szép!
tabaki
Télen mivel etetted? Mivel fedted le az üveget, hogy ne fulladjon meg? Kilyukasztottad az üveg tetejét?
Nálam peterakás után elpusztult magától, nem tudom, hogy egyébként képes-e áttelelni, és hogyan. Elvileg télen is tudsz neki tücsköt venni, és nem túl nagyétkű :)
Valami lyuggatott lappal fedheted le,vagy akár kistányérral. Ha egy kis levegő szivárog, az már bőven elég, végülis akkora neki az üveg, mint neked egy ház, meg etetéskor is megy be a friss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!