A lakás tele van kis zöld repülő bogarakkal. Hogy lehet őket írtani/elkergetni?
A lakás tele van kis zöld repülő bogarakkal. Nincs kosz, gyümölcs, semmi romlandó. Reggelre a többségük meghal, de nagyon sokat kell takaítani ezeket.
Mit lehet tenni hogy ne legyenek ilyen rovarok a lakásban?
köszönöm
- délután befújni a szobát, szekrények mögött is szúnyogirtóval.
- felfüggeszteni ragadós légyfogót a röpútjukba
Nem rosz, nem gondoltam volna h ezt a kérdést találom ezen a fórumon. Édesapám is epp most panaszkodott róla, még az autója is 'tele' van velük:) konyhaban a tüzhely kerámiafelülete is, mit esznek azon?
Azt hiszem ez 35 év ittlakással együtt is igencsak extrem eset, nyilvan összefüggésben az extrem klimatikus körülenyekkel - nesztek itt a klimaváltozás.
Szoval meglepödek, ha valaki tudna ezzel valamit kezdeni, tul kicsik, tul zöldek... ja tudom már, hívd fel a Schiffert ;p
(nna, jöhet a lepontozás...)
Fúh nálunk is jönnek be ilyen zöld bogarak. Bár nálunk nem olyan kicsik lehet nem azonos. Nem tudom milyen helyen laktok, de az első leírta kb. mit tehettek. Nálam szerintem a zöld falra és a fényre jönnek:D!
Utolsó, hogy lehet valaki 96%-os?:)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!