Segítség, tele van a lakás ezekkel a bogarakkal!?
A lakásunk, de inkább csak az emelet tele van ezekkel:
Én eleve betegesen félek mindenféle ízeltlábútól, és hát nem valami kellemes, amikor az éjszaka közepén arra kelek fel, hogy egy ilyen pikkelyke mászik rajtam...ma is valamikor hajnali 3-kor arra keltem fel, hogy az arcomon mászott egy..és azóta valamiért állandóan olyan érzésem van, mintha valami mászna rajtam, de ha odanézek, nincs is ott semmi...szóval szerintem ez is amiatt lehet, mert már annyira félek ezektől, hogy beképzelem, hogy rajtam másznak.
Csak az a baj, hogy mint már mondtam, betegesen félek a rovaroktól, szóval ha én meglátok egyet, még a közelébe se merek menni, hogy leüssem vagy kivigyem vagy valami :S
Egyébként nem tudom, hogy kerültek a szobámba, eddig úgy tudtam, a koszos, poros helyekre mennek, de nekem pár napja volt festve a szobám, szóval mielőtt visszavittük a szobámba a bútorokat, letöröltük őket, és gyakran szoktam porszívózni is, szóval biztos nincs kosz a szobámban. De akkor miért jönnek mégis oda??
Mit csináljak?
Én úgy tudom, hogy ezek csatornákból, meg vizes helyekről mászkálnak fel. Nálunk a fürdőben és a wc-ben lehet látni néha napján.
Hogy mit lehet ellene tenni, azt sajnos nem tudom :(
Köszi a válaszokat :)
Egyébként azon gondolkodtam, lehet, a falból jönnek elő, mert tapétázva van a falam és a másik kérdésnél azt írták, szereti elfogyasztani a tapétaragasztót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!