Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyus lakásba?

Kutyus lakásba?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Mar nagyon régóta szeretnék egy kiskutyat, ugyanis évek ota egyedul elek, egy 50 nm-es lakásban... Eddig az tartott vissza, hogy altalaban napközben nem vagyok itthon, de a delutan - esteket mindig itthon töltöm.. Ma barátnőm megpróbált rábeszélni egy nehany hetes csivava-fele kutyára, de nem tudom eldönteni, hogy nem lenne-e kínzás neki egesznap egyedul a lakásban ? Vajon eleg csak reggel-este kivinni ?

2013. júl. 31. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet tudni, pontosan hány órát lenne egyedül?
2013. júl. 31. 01:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
8-10 órát kibír egyedül minden kutya.Reggel lekell vinni munka előtt, aztán mikor hazaérsz a munkából délután, majd este is lefekvés előtt.3x legalább.2x kevés.
2013. júl. 31. 07:12
 3/4 Imola Ágnes ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy felkészültetek rá, akkor hajrá. Szerintem teljesen megváltozik az életetek, jó irányba. Fontos, hogy alaposan átgondoljátok, hogy 10-12 évre adtok otthont egy kutyának. Közös felelősség, de közös öröm is. Ajánlom, hogy fogadjatok egyet örökbe, olyat, amelyik mindkettőtökhöz illik. Ha reggel-este rendesen mozgatod, akkor kibírja, a miénk is kb 10 órát van egyedül. Figyeljetek oda, hogy a kutya kezdetben rongálhat, főleg mert ennyit van egyedül. Sok boldogságot a kutyához.
2013. júl. 31. 07:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a gyors es biztató válaszokat ! Altalaban 8 elott kell elmennem itthonról, aztán 4-5 után tudok hazajonni. Tehát igen, olyan 8-10 ora egyedüllét várna rá, hétköznap persze
2013. júl. 31. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!