Milyen kutyus valo 2 szobas kis lakasba?
kicsi,
pl.:
yorki
tacskó
bichonok
stb.
esetleg egy kistestű menhelyi keverék:)
hát inkább tartanék egy bernipásztort panelba mint egy tacskót:D a falat kikaparná! :D amúgy lényegtelen, hogy mekkora a lakás mert úgysem a házba mozogja le magát hanem az udvaron! szóval teljesen mind1 h milyen kutyát tartasz ha rendesen mozgatod! Én pl. egy labradort tartok panelba! eleget van mozgatva ahoz h itthon csak heverésszen:D
Szukát azért nem ajánlanám panelba mert összevérez mindent ha tüzel. :D
Teljesen mindegy, szuka v kan. Szuka kezesebb LEHET-nem mindig, de tüzel..,kan lehet agresszív, kóborlós,"csajozós" (nem feltétlen semmi), de így is úgy is ivartalanítani kell kb fél évesen, akkor nincs később gond!!
Viszont vannak erőteljes anyagi vonzatai a dolognak, főként az elején, amíg a legfontosabb dolgokat beszerzitek, orvosi sürgősségre is kell félretenni-mindig történik valami..
Ajánlom a menhelyi kutyusokat, nagyon hálásak tudnak lenni és megmentesz egy életet.Azok oltva, chipelve, féregtelenítve vannak már általában, az oltások költségeit kell megfizetni. Sokszor vannak fajtatiszta kutyik is.
Kell etetőtál, itatótál,kefe-fésű, játék/ok/,nyakörv, póráz. A rendszeres állatorvosi vizsgálatok, ha kölyök, pár hétig az oltássorozat ( [link]
Érdemes nem szupermarketes, hanem jobb táppal etetni őket.
Nagyon fontos a kutyasuli-főként a gazdinak, de természetesen a kutyának is!
A rövid szőrűek kevesebbet hullatnak a lakásban szőrt, egyszerűbb a "karbantartásuk".Nézd meg a kutyafajtákat a neten!A kistestűeket néha keményebben kell fogni, sztem közepeset is tarthatsz.
Szerintem a spani jó választás :)
De még az uszkárt is ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!