Cica mellé lakásba melyik kutyus "jobb"? Bolognese, westie, törpe uszkár?
Az első vagyok.
Arra figyelj, hogy ha már nem kölyök a cica, és még eddig nem volt kutyához szokva, nem biztos, hogy el tudja fogadni a kiskutyát.
Idősebb kutyánál nagyobb esély van egy kölyök cica elfogadására, mert a kutyának lehet parancsolni, de az idősebb macskák nem nagyon szeretik a változást. A legjobb, ha a cica is és a kutyus is még fiatal kölyök amikor összekerülnek.
Nekem westiem van,és nagyon jóó barátságban vannak:)
A cicáim 2évesek voltak amikor hoztam a 8hetes westiet:) Elősször még kapkodtak a cicák,pedig a kutyusom tök barátságos volt,majd összebarátkoztak nélkülem is:D
Mostmár együtt alszanak,annyira édik:)
köszönöm szépen a segítséget:) költözés után,ha a cica megszokja,lehet,hogy már sok lesz neki egy kutya...hát..majd kiderül,hogy hogy lesz...akkor ezek szerint nem a fajtán múlik...majd utánaolvasok ezeknek a kutyusoknak,hogy mit kell róluk tudni:)
köszi mégegyszer
Nem a kutya fajtájától függ, az teljesen mindegy. Kölyök kutya mindenképp összeszoktatható cicával, felnőtt kutyából jobb olyat haza vinni, akiről lehet tudni, hogy kijön macskákkal.
A macskán múlik, de ha az első időben vigyázol, felügyelsz, akkor előbb-utóbb úgyis összeszoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!