Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Milyen bevált házi praktikákat...

Milyen bevált házi praktikákat ismertek csótányok ellen?

Figyelt kérdés

olvastam sokat a neten, kíváncsi lennék,valaki próbálta már pl a sütőpor-cukor keveréket,vagy a citromos felmosóvizet?

Illetve még egy olyan kérdésem lenne,hogy a sütőpor-cukor keveréket egy egy arányban kell elkészíteni és azt szétszórni,vagy vízzel kell feloldani és azt permetezni?

2013. jún. 20. 06:15
 1/2 anonim válasza:
100%

A csótányok kibírják a radioaktív sugárzást is. Rengeteg méreggel szemben ellenállóak, egy kis cukros sütőpor nem riasztja el őket, ahogy a citromlé sem.

Nálunk 1 módszer működött:

Amikor festettük a házat, kipakoltuk a bútorokat, minden apró repedésbe hypót permeteztünk, majd disznóvágáskor használt pörzsölővel adtunk a falnak (nem vicc) utána a repedéseket ahol még elbújhattak kitömtük glettel, és erre ment a festék. Addig invázió volt nálunk, azóta egy darab sincs.

Előtte kb minden kipróbáltunk a drága bolti mérgektől kezdve a házi praktikákat de semmi sem vált be hosszú távon!

2013. jún. 20. 07:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Engem is csak azért érdekel, mert hamarosan lesz írtás ( társasház ) a házban, földszinti a lakásunk,alattunk pince van, hemzseg a csótányoktól,és amint besötétedik, megjelennek az udvarban, de nem ám ilyen kicsik,hanem szép nagy darabok. A lakásba szerencsére eddig 3szor találkoztam, azok kicsik voltak, de szellőztetnem meg muszáj a gyermekem miatt, de pont este lenne a legjobb,meg persze reggel,akkor szoktam is, de este is jó lenne csak nem merek, nehogy... csak konkrétan a k.képviselőnek egy fél évig könyörögni kell, hogy legyen már irtás... vicc az egész... és csak azért kérdeztem,van e megoldás arra,hogy legalább valamelyest távol tartsam őket?

Durva módszert használtatok,nem semmi, de legalább bevált. És ez a lényeg

2013. jún. 20. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!