Hogyan írtsam ki a csótányokat? SOS!
Albérletben lakunk, eddig nem volt semmi gond. Kb. Egy éve az alattunk lévő lakásba egy idős házaspár költözött. (A ház két szintes)
Azóta iszonyú, hogy mi van. Volt már egerünk, hangyainvázió, most csótányok. Alig, hogy lekapcsolom a villanyt a konyhába, már megjelennek. van úgy, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy a kezemen mászik. Már nagyon ki vagyok. Rengeteg vegyszert sem szeretnék használni, mert két kicsi gyermekünk van. Minden nap kipakolom a konyhát, az utolsó bútorig, amit el tudok mozdítani. Van esteleg ötletetek?
Anno nálunk is sok, ill. átjöttek a szomszédból, panelban ez nem ritka. Tuti tipp, ami nem vegyszeres:
Menj el egy gyógyszertárba és vegyél borkősavport. (Nagy mennyiségben nem fogna adni, pár száz forint egyébként, nem drága.) Aztán: 1 dl forró, de nem zubogó vízbe teszel egy kávéskanálnyit belőle, majd kenyeret kell bele áztatni és kistálkákba kitenni azokra a helyekre, ahol lenni szoktak (elsősorban a fürdőszobát és az étkezőt ajánlom, nálunk legalábbis mindig itt jöttek elő először). Még egy tipp, ha nincs a tálkára ötleted: szétvághatsz egy joghurtos poharat, vagy én anno a millis krémtúrós tálkákat használtam erre. :)
Ez a módszer hatásos, nekünk legalábbis bejött, 2-3 éve már egy darab csóti sincs, csak néha döglöttek. :D
Remélem náálatok is megszűnik a probléma, ez a módszer azért is jó, mert olcsó, gyorsan hat és nem káros az egészségre, mint pl. a vegyszerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!