Pókok a házban és fóbia. Mit tegyek?
A pók leginkább dajkapókra emlékeztetett, átlátszó volt és tudott ugrani. Azonban alig 2 cm-es volt. Vajon milyen fajta? Nem az első alkalom, hogy ilyen pókokat látok itthon és terrorban élek.(kép nincs, mert nem volt idegrendszerem fotózgatni)
Tudni kell rólam, hogy ha meglátok egy pókot, rohamok törnek rám. Sírok, ugrálok, sikítozok. Múltkor az asztalon megláttam egy pókot ebéd közben. Senki nem volt otthon és pánikolni kezdtem. Amilyen gyorsan csak tudtam, felkutattam a házat rovarirtó spray reményében, de nem volt itthon. Azt a "csodálatos" megoldást választottam, hogy elkábítom dezodorral, ám abban a pillanatban, hogy megnyomtam a spray tetejét, a pók akkorát ugrott, hogy másodpercekig leállt a szívem, aztán egyre jobban vert és természetesen még tovább pánikoltam. Végleg elkaptam és elnyomtam. Tudni szeretném, hogy veszélyes e a fenevad, amit sikeresen kiirtottam ezzel az alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!