Pókinvázió! Valaki felismeri ezt a két pókfajtát?
Figyelt kérdés
A fehérre már kaptam tippeket régebben is, de hátha valaki 100%-ban tudja végre mi ez, mert megint elkezdtek császkálni a szobában a számítógép környékén. A második viszont új jövevény, még nem is láttam hasonló, kárómintás pókot, így érdekelne ő miféle szerzet.
2013. febr. 5. 06:04
11/15 A kérdező kommentje:
Az elsőre ezeket kaptam eddig: karolópók, hunyópók, Drassodes lapidosus, sima házipók, dajkapók (erre azt írták, hogy nem olyan, mint amit leírtam), kalitpók. Szóval eddig 6 féle verzió eddig, nem rossz :D A második viszont akkor tuti, mert a képen is így néz ki :) Egyébként régebben kb síkitva csapkodtam agyon őket, most már amint látjátok elkapom egy pohárban vagy valahogy és kiviszem őket. Egyébként most nézem, hogy az ablakban lóg egy kaszás is...tényleg pókinvázió van :D
2013. febr. 5. 15:25
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Az első szerintem is dajkapók, a második pedig valami Steatoda faj lehet, talán triangulosa.
Nem bántottak, te se tedd, fogd meg egy pohárral őket, és tedd ki a fűbe. :)
16/L
15/15 anonim válasza:
az első dajkapókhoz hasonlít,a másodikat nem ismerem...örülök hogy nálunk nem járkálnak ilyenek mert nagyon félek minden póktól:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!