Pókinvázió! Valaki felismeri ezt a két pókfajtát?
A fehérre már kaptam tippeket régebben is, de hátha valaki 100%-ban tudja végre mi ez, mert megint elkezdtek császkálni a szobában a számítógép környékén. A második viszont új jövevény, még nem is láttam hasonló, kárómintás pókot, így érdekelne ő miféle szerzet.
Érdekelne az elsőre kapott tipped. A második, valószínűleg:
Emberre ártalmatlan, kicsi, visszahúzódó természetű.
Ja, és szerencsét hoz, ne bántsd!
"a második egy darázspók fajta." Ejnye... Hüm, hüm.
Talán a meleg vonzza őket, esetleg a rezgéseket érzik, az néha megkavarja őket. Az is lehet, hogy a számunkra nem észlelhető mágnesesség vagy elektromos zaj hat rájuk.
Én nem gondolkozok ilyeneken, hogy milyen fajta. Papucs, odacsap, szevasz.
Gyűlölöm a pókokat :(
Igen, dajkapók és faggyúpók lesz.
Előbbi elég csúnyát tud csípni, úgyhogy vigyázz vele.
Elvileg lehet már kapni magasfrekvenciájú pókriasztókat, de fogalmam sincs mennyire működik a dolog.
Én alapból nem hiszek a csodákban, plusz nálam szerencsére csak félénk kis kaszáspókok szoktak tanyázni, de ilyen vadállatok mellett már bármit kipróbálnék :))
Leütni nem szabad őket, még babonából sem!
A legjobb ha üzletet kötsz velük.
Megfogod egy papírzsepivel és egyszerűen kirakod a házból.
Kölcsönösen hasznos: Te nem ölöd meg, Ő pedig kötelezően ajánlott módon távozik :)
"Leütni nem szabad őket, még babonából sem!"
Hát abból legkevésbé... :D
De tényleg ne bántsd őket, ők sem agresszívak. Valahogy ügyeskedd ki őket a lakásból azt' annyi. Énbennem is eléggé erős a pókoktól való atavisztikus irtózás, de becsüljük meg azt a kis természetet, ami még hajlandó megmaradni körülöttünk. Papucsozni könnyű, próbáld meg utána újra összerakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!