Csótányszerű bogarak mindenütt a lakásban! Mit tegyek?
2-3cm-es csótányszerű bogarak vannak a lakásomba, a mikróba is belemásznak, de nem csak a melegítő térbe, hanem a mikró házába, a számmutatónál is vannak, de mire szétszedem a mikrót eltűnik. A mikróban találtam kis bogarakat is (ugyan olyan csak piciben (kölyök szerintem)).
Tegnap a hálószobában is találtam, az éjjeliszekrényen.
Mit tudok ellenük tenni? Ötlet? Földszintes lakásban lakok, sajnos penész is van nem kevés hiába használok mindenféle irtószert, pára is van.
De nagyon zavaróak a bogarak, főleg hogy a mikróba is vannak...
Köszönöm a segítséget! (előre is)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Amúgy itt egy kép a bogárról: [link]
Szia! Nálam is hasonló helyzet állt elő:( Éjjel, mikor mosdóba mentem és felkapcsoltam a villanyt, szétugrottak a csótányok mindenfele....borzasztó volt...kipróbáltam minden szert, de semmi hatása nem volt.
Én innen vettem: [link]
Kis cseppekben kisjuttattam az előfordulási helyekre, 1 nap után már vígan szedtem össze a dögöket! 2 hét után, pedig már elhullott csótányokat sem találtam, tuti a szer! Magyar nyelvű leírás van hozzá, hatóságilag bevizsgálva, asziszem 2015-ig jó felbontás után.
Köszi, már megoldódott a probléma, Én is valami hasonló gélt vettem, azt kinyomtam pöttyökbe kb. mindenhova ahol láttam és 1 hét után már semmi sem volt.
De nálam még döglöttek sem voltak, valószínűleg nem volt olyan sok, az a pár darab pedig a rejtekhelyén pusztult el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!