A kutyám nem lep rá a jobb első lábára. Nem tudom miért. Megnyomogattam a mancsát de nem fájt neki mindenütt alaposan meg masziroztam, még a lábát is kinyujtottam de az sem fájt. Adok neki kálciumot az jó?
Mennyi idős a kutya?
Ha növésben van ( és ha nem akkor is )akkor a calcium adása nagy odafigyelést igényel, mert az nem ürül ki, és lehet kárt okozni a túladagolással is.
Vidd el dokihoz! Ő alaposabban meg tudja nézni a lábait. Az se jó ha hírtelen egy erősebb calciumot beviszel nagy mértékben. Mindenképpen beszélj, és mutasd meg a dokinak!
17:13 vagyok.
Akkor mielöbb menjetek el dokihoz. A calcium súlyra megy. Kérdezd ki a dokit, hogy milyen félét javasol neki. Mert hogy több féle fajta van.
Amúgy az ízületek védelmére, és megfelelő fejlődésére szokták ajánlani a zöldkagyló kivonatot.
A Luposan jó cucc sok tenyésztő ajánlani is szokta. :
Ha a hétvégén nem javul a lába, orvoshoz kellene vinni. Lehet csonthártya gyulladás a növés miatt. de lehet más is, most nem részletezem.
Nagytestű kölyköt nem szabad elhízlalni!
Én is azt javaslom, hogy ha hétvégén nem javul akkor vidd el a dokihoz.
De ugye tudod, hogy ahogy nő a kutya úgy kell emelni fokozatosan az adogot? És az is lehet hogy a doki másmilyet fog ajánlani. De bármi más is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!