Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mennyibe kerül egy hangyász?...

Mennyibe kerül egy hangyász? és hol tudunk hozzájutni?

Figyelt kérdés
Az erkélyen van egy csomó hangya és hiába írtjuk ki őket, nem mennek el! Úgy gondoljuk egy hangyász megoldaná a problémát.

2012. máj. 21. 13:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy használt, mert az már be lesz tanítva, hogy betonról is egye. De az sem gond ha csak hangyavárból tudja kienni, mert így legalább, megkeresi a királynőt és végez vele.
2012. máj. 21. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:
őszintén. Hány éves vagy? :O
2012. máj. 21. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:

"Azért jobb a hangyász szerintünk, mert én se mennék vissza olyan helyre, ahol élve megeszik a társaimat. "

XD

Látom, gondolkodó lényekként tiszteled őket. Nem becsülöd te le az ellenfél intelligenciáját, ez dicséretes. Szerintem ennyi erővel adót is kivethetnél rájuk.

Amúgy mi sem egyszerűbb: elmész Dél-Amerikába, beveszed magad a vadonba, elkerülöd, hogy az erdei bűnözők túszul ejtsenek, befogsz egyet, berakod a bőröndödbe, átcsempészed a reptéri ellenőrzésen és kész.

2012. máj. 21. 22:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi kommentet, végre valaki komolyan veszi a kérdést. Olyan kérdésem lenne még, hogy milyen gyorsan öli a hangyákat, mert nem szeretném, hogy szenvedjenek, nem vagyok állatkínzó.
2012. máj. 21. 23:28
 15/15 anonim ***** válasza:
xxD
2012. máj. 22. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!