Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mi lehet ez a kis féreg a...

Mi lehet ez a kis féreg a tojas alatt?

Figyelt kérdés
A tojástartóban láttam 3 db kis féregszerű valamit. A tojások alatt bújkáltal es iszonyat gyorsan mozogtak. Alig bírtam elnyomni. Mar máskor is láttam őket.
nov. 8. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán ha elnyomás helyett inkább lefényképezted volna őket, akkor sokkal jobban megválaszolhatnánk ezt a kérdést is!

Amúgy tippem szerint jóravaló, kedves, aranyos és hasznos ezüstös pikkelykéket gyilkoltál le.

nov. 8. 08:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Utólag én is bánom, hogy nem fotóztam le őket, de annyira undorítóak voltak és gyorsak, hogy nem akartam a telefonért szaladni hogy addig elmenjenek.
nov. 8. 10:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Az egyik túlélte . Rohadt szívósak. Próbáltam lefotózni, de olyan pici, hogy nem sikerült éles képet lőni. Viszont lehet, hogy tényleg az az pikkelyke.

Ezek bejönnek vagy itt kelnek ki? Fészkük lehet? Kirámoljam az egész kamrát? Miért a tojásnál voltak? Mit esznek? (Mert volt olyan bogaram, amelyik a borsot szerette nagyon, meg olyan is, ami a lisztet). Egytől megszabadulok, erre beköltözik egy másik? Van nekik valami csapda vagy irtószer?

nov. 8. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

A tiszta háztartásból gyakorlatilag teljesen eltűnnek.

Amúgy tanulj meg békésen együtt élni ezekkel a bájos kis lényekkel!

nov. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!