Milyen csótány ez? Gardrobszekrenyben találtam
okt. 25. 20:58
21/24 anonim válasza:
Nekem a vajas doboz is elég jól bevált és zselét is érdemes rakni, akkor talán sikerül. Panelban lehetetlen pl, ha csak bárhol is kimarad.
22/24 anonim válasza:
nagyon pici a kép
nem hiszem, hogy csótány
1. a csótánynak van 2 hosszú csápja
2. a csótány rögtön elfut, nagyon gyorsan szaladnak, nem marad ott fotózkodni 😁
3. ha halott azért nem futott el, akkor meg azért nem csótány, mert a halott csótány szó szerint felfordul, innen tudod hogy kipurcant.
4. a csótány ennél sokkal nagyobb
5. sötét, mozgásmentes környezetben él, ahol nedvesség is van.
23/24 anonim válasza:
úgy tudod letesztelni tényleg van-e csótány:
felkelsz éjjel 1-2 között, kimész a konyhába és a fürdőbe, hirtelen felkapcsolod a lámpát.
ha nem látsz semmit a földön, nincs csótány.
24/24 anonim válasza:
22, csótány is van több faj. Ez német csótány. Hidd el, tudom. Éjjel a legjobb, amikor arra kelsz, hogy rajtad mászik. Ennyire sosem vártam még költözést, mint ezután...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!