Hogy győzzem le a pók és rovar félelmem?
Figyelt kérdés
Az az igazság h hamarabb mennék neki egy pitbullnak mint hogy hozzáérjek akár több réteg zsepivel vagy papírtörlővel egy pókhoz vagy bogárhoz. Múltkor is beszállt egy büdös bogár és annyira féltem hogy már azon gondolkodtam h felhívom a 112-t mert már rosszul voltam, szinte pánikrohamom lett. Végül megittam gyorsan 1,5 deci pálinkát és az adott erőt hogy le tudjam csapni a bogarat. 29/Faug. 30. 02:39
1/8 anonim válasza:
Szerintem tudatosan kellene rajta dolgoznod, pl Youtubera beírod, hogy bogarak,és naponta megnézel egy ilyen felvételt
Kezdetnek jó kiindulási pont
Amúgy legyen nálad légycsapó az ilyen esetekre, hasznos :D
2/8 anonim válasza:
Szerintem jo belegondolni abba hogy valojaban ez 99%ban undor, mert az eleted nem kerul veszelybe egy ilyen helyzetben. Nekem pl az eleg sokat segit hogy ugyan nagyon megijedek a poloskatol ha hirtelen elem kerul, de annyira utalom hogy ilyen kvrv@ @nyazasok kozepedte mar nyomom is le, aztan lehuzom a wcn. A pokot meg amugy ki szoktam rakni. Nyilvan nem simogatom meg ilyesmi de egy poharral elkapom, ala egy papir, megforditom es kiviszem. A poloskat nem, azokat is neha megsajnalom de tele van vele a haz es ruhellem mar.
3/8 anonim válasza:
Én is nagyon félek a poloskától, bepánikolok, de erőt veszek magamon, mert nincs aki segítsen.
Nekem a porszívó vált be eddig .
4/8 anonim válasza:
Szerintem a bogarak cukik, azoktól nem félek, de a pókoktól én is iszonyodom. Rémálmom, hogy éjjel belegyaloglok egy nagy keresztespók hálójába és a hajamban mászik az erős labaival.
5/8 anonim válasza:
Én nem félek egyiktől sem, a kedvemen múlik hogy kirakom vagy lecsapom a pókot . A poloskát csak kirakni szoktam, vagy megvárom míg bent megdöglik.
6/8 anonim válasza:
Súlyosan entomofóbiás vagy. Szakemberhez kéne fordulni vele.
7/8 anonim válasza:
Érdemes lehet az önismerettel és szorongás csökkentéssel kezdeni. Gondolnám én.
8/8 anonim válasza:
Ha traumád van vele sehogy. Ha nincs akkor pedig csak nézd meg őket hogy milyen aranyosak 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!