Miért ül egy éjjeli lepke a falamon 20 órája mozdulatlanul, mintha aludna, egy centit sem mozgott?
Figyelt kérdés
Gondolom él, másképp a hátán feküdne, nem a falon lenne, de tiszta mozdulatlan, ha járkálok körülötte sem mozogaug. 19. 21:53
11/51 A kérdező kommentje:
Mondj egy képfeltöltő oldalt, kérlek
aug. 19. 22:20
12/51 anonim válasza:
Hagy éjjelre nyitva az ablakot, kapcsold le a villanyt, és kimegy. Reggelre nem lesz ott.
Nalam így szokott lenni.
14/51 A kérdező kommentje:
Nálam nyitva az ablak, de az éjjeli díszlámpák égnek, félek a sötétben!
Kösz 13 as!
aug. 19. 22:30
15/51 A kérdező kommentje:
14 es én mindenkit felpontoztam!
aug. 19. 22:31
16/51 A kérdező kommentje:
13 as feltöltöttem a fotót a megadott oldalra! Hogy linkelem ide?
Kell kontót nyissak ott ?
aug. 19. 22:34
17/51 anonim válasza:
az éjjeli lepkék mindegyikét vonzza a mesterséges fény. Valószínűleg a nyitott ablakon berepülhetett, aztán addig vergődött amíg a falon talált pihenő helyet. Ne aggódj, nem fog odapetézni. Csakis a lepke hernyójának tápnövényére rakja a petéket. Ha módodban áll, engedd szabadon. Ha töltesz fel róla képet, azt is megírom neked, hogy milyen faj és mit érdemes tudni róla, amennyiben érdekel. :)
18/51 anonim válasza:
A feltöltés után az alján meg fog jelenni egy link, amit be tudsz ide illeszteni.
19/51 A kérdező kommentje:
Van messengeretek
Esetleg megmutatom ott!
aug. 19. 22:58
20/51 anonim válasza:
Csapd agyon a pokol fajzatot majd jól elkezd repkedni éjszaka azt megijeszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!