Miért ül egy éjjeli lepke a falamon 20 órája mozdulatlanul, mintha aludna, egy centit sem mozgott?
Figyelt kérdés
Gondolom él, másképp a hátán feküdne, nem a falon lenne, de tiszta mozdulatlan, ha járkálok körülötte sem mozogaug. 19. 21:53
2/51 A kérdező kommentje:
Hova a falra ? Mozdulatlanul?
aug. 19. 22:00
3/51 anonim válasza:
Valószínüleg éjszakai lepke, akkor lezd majd mozogni, ha sötét van. A lepkéknek elvileg rejtöszine van az eredeti köznyezetében, azt "hiszi" o, hogy nem látod, elbújt.
4/51 A kérdező kommentje:
A falam fehér. Nagyon látszik rajta mert sötétbarna szinte fekete. 2 nagy szárnya van. A saroknál ahova leszállt, egy díszlámpa van. Oda nem tudom ha tud petézni
aug. 19. 22:06
5/51 anonim válasza:
Mert ők ezt csinálják. Ha berepül, képes a falon ülni addig, amíg meg nem murdal. Lehet, hogy nőstény, aki a hímet várja, csak hát lakásban az nem fog jönni. Ha petézne, azt észrevennéd, egyébként kevés a valószínűsége, azt tápnövényre szoktak inkább.
6/51 anonim válasza:
Persze, csak a lepke nem tudja a színt, hanem azt tudja, ha leszáll ott, ahol a természetben él (pl egy fakéregre), ott nem látszik.
Petézni garantáltan nem akar, a lepkék mindig növényekre petéznek, mert a kikelö hernyók azt fogják enni.
De ha csinálsz egy (lehetöleg éles, normális) képet, akkor meg lehet mondani, milyen lepkéröl van szó.
7/51 anonim válasza:
Próbáltad meg rávenni, hogy megmozduljon egy papírlap segítségével.
8/51 A kérdező kommentje:
Nem tudok ide képet tölteni pedig szeretnék. Nem tudom hogyan kell es csak egy iphonom van, egy mobil nincs gépem
aug. 19. 22:13
9/51 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam rávenni , remeltem kitalál magától, ablakok nyitva! De mint egy szobor
aug. 19. 22:14
10/51 anonim válasza:
Vannak képfeltöltö oldalak, keress egyet, ott minden nehézség nélkül fel tudod tölteni ide a képet.
Egyébként keress rá a képkeresöben az éjjeli pávaszem nevö lepkére, feltehetöen az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!