Megcsípett egy poszméh vagy nem?
Délután történt, a karomra jött, le akart kergetni az inggel, de véletlen rátettem, gondolom megijedt csinált valamit hirtelen és ellöktem.
Miután ez megtörént egy ici-pici vékony valamit vettem ott észre, ki akartam húzni, mint egy szőrszál olyan volt, de nem tudtam.
Majd 5-10 perc múlva rosszul lettem, leesett a vérnyomásom (még soha nem csípet meg még/darázs), elájultam.
Órák óta történt, a helye, ahol volt az a szőrszál szerűség picit piros, de nem lett nagyobb. Ha megnyomom picit szúr, nagyon picit. De tulajdonképpen láthatatlan.
Ez csípés volt?
Mire számítsak holnapra?
Engem nagyon pici gyerek koromban megcsípett egy. Bazinagyot csíp, azt abban a pillanatban észreveszed bem csak jóval utána.
Persze lehet hogy te egy fakír vagy és felsem tűnik az ilyesmi, mert ebben az esetben lazán megcsíphetett akár az is.
"Én úgy tudom hogy a piszhméh nem is tud csípni."
Tud az, csak nem nagyon akar. Én simán végig szoktam simítani, amikor a virágokon gyüjtöget. Ha nagyon kíznod, és rákényszeríted, akkor csíp, de bazinagyot.
Egyáltalán nem fájt. Ma reggelre se fáj, semmivel nem lett nagyobb.
Egy pici pötty van a helyén, mintha egy pici tűvel megszúrtam volna a bőröm.
Kijött a mentős (miután elájultam).
Rá se nézett.
Mit csinált vajon ez a méh ha nem csípett meg? Lehet hogy csípés közben megzavartam és így nem sikerült?
a végén ott a kis méregmirigy.
^^ Ez nem volt ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!