Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Megcsípett egy poszméh vagy nem?

Megcsípett egy poszméh vagy nem?

Figyelt kérdés

Délután történt, a karomra jött, le akart kergetni az inggel, de véletlen rátettem, gondolom megijedt csinált valamit hirtelen és ellöktem.

Miután ez megtörént egy ici-pici vékony valamit vettem ott észre, ki akartam húzni, mint egy szőrszál olyan volt, de nem tudtam.

Majd 5-10 perc múlva rosszul lettem, leesett a vérnyomásom (még soha nem csípet meg még/darázs), elájultam.

Órák óta történt, a helye, ahol volt az a szőrszál szerűség picit piros, de nem lett nagyobb. Ha megnyomom picit szúr, nagyon picit. De tulajdonképpen láthatatlan.

Ez csípés volt?

Mire számítsak holnapra?

aug. 11. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Engem nagyon pici gyerek koromban megcsípett egy. Bazinagyot csíp, azt abban a pillanatban észreveszed bem csak jóval utána.

Persze lehet hogy te egy fakír vagy és felsem tűnik az ilyesmi, mert ebben az esetben lazán megcsíphetett akár az is.

aug. 11. 23:44
 2/6 anonim válasza:
50%
Fájt vagy nem? Mert a méh vagy darázscsípés nagyon tud fájni már abban a pillanatban ahogy megcsípett. A méh fullánkja mindig beszakad a bőrbe, jól fel lehet ismerni mert a végén ott a kis méregmirigy. A darázsé pedig sosem szakad be mert nem horgas a fullánkja vége. Én úgy tudom hogy a piszhméh nem is tud csípni.
aug. 11. 23:50
 3/6 anonim válasza:
60%
Miért nem mész el orvoshoz?
aug. 11. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

"Én úgy tudom hogy a piszhméh nem is tud csípni."

Tud az, csak nem nagyon akar. Én simán végig szoktam simítani, amikor a virágokon gyüjtöget. Ha nagyon kíznod, és rákényszeríted, akkor csíp, de bazinagyot.

aug. 11. 23:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem fájt. Ma reggelre se fáj, semmivel nem lett nagyobb.

Egy pici pötty van a helyén, mintha egy pici tűvel megszúrtam volna a bőröm.

Kijött a mentős (miután elájultam).

Rá se nézett.

Mit csinált vajon ez a méh ha nem csípett meg? Lehet hogy csípés közben megzavartam és így nem sikerült?

aug. 12. 10:02
 6/6 A kérdező kommentje:

a végén ott a kis méregmirigy.

^^ Ez nem volt ott

aug. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!