Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ez csótány lehetett?

Ez csótány lehetett?

Figyelt kérdés

Sose volt nálunk, teljesen új a lakás, viszont a földszinten már láttam a főbejáratnál csótányt.

Most ez a kis méretű mászkált a szobában: [link]

júl. 12. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ez csótány, csak még fiatal, vagy másik alfajába tartozó, de csótány. :/
júl. 12. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem
júl. 12. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Raktam le Biostop csapdákat az este de nem fogott egyet sem. Lehet csak behoztuk pl cipőn vagy boltból?

Tégláig volt vissza bontva két hónapja lett kész a lakás, ráadásul minden nap porszívózok, bár szomszédoknál tuti van mert láttam már a földszinten kifejlett példányt eltaposva.

júl. 13. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos az tudnak jönni réseken, de ha most lett minden újra alapozva akkor nem kell aggódnotok annyira szerintem. Viszont érdemes lenne a szekrények alá/mögé benéznetek, ott keresni őket vagy esetleg ilyen kis narancssárgás szinű érdes ovális bogyókat (csótánytojás), és ha van azonnal elégetni (több száz kis csótány van bennük).

Nálunk a régi aknában kezdtek el szaporodni, az egészet fel kellett gyújtanunk, mellette ujra alapoztuk mi is az egész házat, több hónapos, drága projekt volt. Ennek öt éve, és azóta talán összesen 2 csótányt találtunk az évek alatt. Idén még egyet sem.

1. válaszoló vagyok

júl. 13. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Na fogott egyet, ez is kis méretű.

júl. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!