Ez csótány lehetett?
Sose volt nálunk, teljesen új a lakás, viszont a földszinten már láttam a főbejáratnál csótányt.
Most ez a kis méretű mászkált a szobában: [link]
Raktam le Biostop csapdákat az este de nem fogott egyet sem. Lehet csak behoztuk pl cipőn vagy boltból?
Tégláig volt vissza bontva két hónapja lett kész a lakás, ráadásul minden nap porszívózok, bár szomszédoknál tuti van mert láttam már a földszinten kifejlett példányt eltaposva.
Sajnos az tudnak jönni réseken, de ha most lett minden újra alapozva akkor nem kell aggódnotok annyira szerintem. Viszont érdemes lenne a szekrények alá/mögé benéznetek, ott keresni őket vagy esetleg ilyen kis narancssárgás szinű érdes ovális bogyókat (csótánytojás), és ha van azonnal elégetni (több száz kis csótány van bennük).
Nálunk a régi aknában kezdtek el szaporodni, az egészet fel kellett gyújtanunk, mellette ujra alapoztuk mi is az egész házat, több hónapos, drága projekt volt. Ennek öt éve, és azóta talán összesen 2 csótányt találtunk az évek alatt. Idén még egyet sem.
1. válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!