Sok a szúnyog?
Figyelt kérdés
Ahol most vagytok, kellemetlen vagy még elviselhető?jún. 28. 19:58
11/15 anonim válasza:
13. kerület, dunához közeli rész, képzelhetitek mi megy itt. Pár napja én is úgy néztem ki, mint egy himlős. Ráadásul még fáj is amikor csípnek, aztán úgy érzem szét kell vakarnom.
12/15 anonim válasza:
Nálunk az Alföldön évek óta nincs szúnyog. Eltűntek a természetes vizek, ahol 30-40 éve még víz állt egész évben, mára kiszáradt. 3-4 métert csökkent a talajvíz szintje, eltűntek a fecskék, a békák és még számtalan állat- és növényfaj, helyette invazív gyomnövények nőnek. A szúnyogokat épp nem sajnálom, de egy évezredes ökológiai rendszer részei voltak.
13/15 anonim válasza:
Néhány éve már vannak sokkal vadabb szúnyogok is, és azt jósolják, hogy lesz ez még rosszabb is.
Szinte minden évben volt már olyan eset a távoli ismerősökre is kiterjesztve a kört, hogy a szúnyogcsípés után tenyérnyi terület vörösödött be náluk, és a megfigyelés alapján a szúnyog is furcsa volt.
14/15 anonim válasza:
Én is alföldi vagyok, ráadásul nagyvárosi (Db), nálunk "szerencsére" nem tűntek el a szúnyogok 🙃
A játszótéren estefelé rendszeresen összecsípkednek minket, de annyira nem vészes még a helyzet, az utóbbi években volt olyan, mikor az utcára nem lehetett kilépni tekintélyes mértékű vérveszteség nélkül...
15/15 anonim válasza:
XII. kerület, borzalom. Napról-napra több a csípés rajtam, és éjszaka esznek, pedig az elektromos tablettás vacak egész éjjel be van dugva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!