Lehet egy nagy terráriumban kettő vagy három különböző ászka fajtát tartani?
Figyelt kérdés
Csak elméleti kérdés, mivel nem találtam ezzel kapcsolatban semmit, hogy több ászkarák fajt lehet-e tartani?máj. 9. 17:03
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő! De ismereteim szerint gömb és pince élnek egymás mellett. Nem egymást eszik. Egzotikus fajokkal óvatosabb lennék.
2/7 anonim válasza:
Lehet igen.
Nálam 3 faj van: Szürke gömbászka, Álgömbászka és Lebenyes ászka.
Viszont szép terkot nem tudsz nekik csinálni mert idővel felzabálják még a fakérget is... növényeket is...
A Lebenyes ászka kifejezetten szép méretes hazai ászkafaj amúgy.
3/7 anonim válasza:
Ó várj, kifelejtettem a Hamvas ászkát.... Tehát 4 faj van nekem.
Még valamilyen tarkaászkákat akarok bele fogni aztán kész.
Na meg a fél bandát elengedni mert 1 év alatt úgy elszaporodtak mint a barom!
4/7 Önjelölt igazságosztó válasza:
Ha azonosak az adott fajok hőségre, nedvességre stb. vonatkozó igényei akkor simán elvannak egy helyen. Nem ragadozók, nem ölik meg egymást.
5/7 A kérdező kommentje:
2/4 Oh tudom, hogy csudi szép terko nem lesz, amúgy is faunáriumba vannak pont emiatt xD Csak kíváncsi voltam, hogy mennyire lehetséges a vegyítésük. Illetve köszönöm a faj tippeket is:D Jelenleg armadillo offikat tartok meg cubaris panda kinget:D
máj. 11. 18:05
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi 1/5 és 4/5 szintén:DD
máj. 11. 18:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!