Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogyan mérhetem meg egy pók...

Hogyan mérhetem meg egy pók súlyát?

Figyelt kérdés
Egy pók súlyát szeretném megtudni, azonban ha mérlegre teszem, elszalad. Hogyan tudnám megmérni a pókot?
ápr. 26. 13:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#1, #2 köszönöm.

#6: mivel tudnám elaltatni, vagy elkábítani úgy, hogy ne tegyek kárt benne?

7: 68 kg-ot mutat a mérleg pókkal és 68-at mutat pók nélkül. Segítesz meghatározni a pók súlyát? Köszönöm.

ápr. 26. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:

"68 kg-ot mutat a mérleg pókkal és 68-at mutat pók nélkül. Segítesz meghatározni a pók súlyát?"

Bár nem 7-es vagyok, de akkor nem elég pontos a mérleg, és marad a korábbi tanácsom, mér meg egy szák pókot, és számold meg öket.

ápr. 26. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
12.: A pók 68kg, te meg 0.
ápr. 26. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
#11: Tedd be a pókot a hűtőbe egy kicsit, attól semmi baja nem lesz, de nagyon belassul, nem fog mozogni. A természetfotósok is így csinálják a rovarokkal.
ápr. 27. 06:30
 15/16 anonim ***** válasza:
9-es, most erre mégis mit írjunk? Fogj egy zárható üveget, mérd meg a súlyát, tedd bele a pókot, mérd meg a súlyát és a különbség lesz a póké, amúgy hacsak nem vaami nagyméretű fajtáról beszélünk, nem fogod tudni megmérni, mert elenyészően könnyűek.
ápr. 30. 07:26
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 ha nincs értelmes válaszod, akkor semmit nem kell írni.

Az üveges jó ötlet, de azon kívül a legtöbb szörnyű.

ápr. 30. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!