Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Az ágyi poloska tud repülni?...

Az ágyi poloska tud repülni? Vannak szárnyai?

Figyelt kérdés

2023. nov. 15. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ugye nem gondolod, hogy te fogod nekem megszabni, hogy jöhetek-e ide? Nem az oldal nem tetszik, gyerek! Az nem tetszik, ha valaki annyira önállótlan, hogy az internetes kereső pármásodperces szolgáltatását képtelen használni.
2023. nov. 15. 20:23
 12/18 Tevenyereggyarto ***** válasza:
77%

Micsoda indulatok egy poloskás kérdésnél😆Kérdező gondolom csak azért írtál ki direkt ilyen hülye kérdést s reagálsz ilyeneket ,hogy legyen kibe belekötni. Ne már ,hogy az életkorod már kétjegyű szám (bármelyik kétjegyű megteszi…) s komolyan gondoltad. Az 1-esnek abszolút igaza van, a GyK nem ilyen kérdésekre lett kitalálva. De legalább arc a semmire az van.

Egyébként kicsit elkapkodtad, az ilyeneket péntek este, hétvégén s szünidőkben szokták kiirogatni.

2023. nov. 15. 20:23
 13/18 A kérdező kommentje:

#11. Nem szabtam meg. Éppen te akarod megszabni, hogy ki írjon ide.

Logikád nulla! Keversz, kavarsz! Menj konyhai robotgépnek! 🤣

2023. nov. 15. 20:33
 14/18 A kérdező kommentje:

#12. Nagyon tévedsz.

Ez a rovar kategória és abba való kérdést tettem fel.

Látom, #11 szólt a hasonló értelmi szintű cimborájának. 🤝

Működött nálatok az agykéreggyalu.

2023. nov. 15. 20:37
 15/18 A kérdező kommentje:

#9 már válaszolt értelmesen - a többi hozzászólóval ellentétben.

Lelépek innen, nem vagyok kíváncsi a többi értelmetlen, okoskodó hsz-ra.

🐎🍆ok vagytok.

2023. nov. 15. 20:39
 16/18 Tevenyereggyarto ***** válasza:
52%
Nem ismerem a másik válaszolót. De ha ismerném se számítana semmit. A GyK nem ilyen 10 mp alatt kikereshető kérdésekre való. Hamarább megtudtad volna a választ ha rákeresel minthogy ide írsz ki kérdést s várod a választ. De ezt tudod te jól, csak játszod a hülyét s mi meg adjuk alád a lovat.
2023. nov. 15. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

"Meg a 'mért' is egy létező szó."

Persze, meg a fogkefe is. Írhattad volna azt is, hogy "Nem értem, fogkefe használják egyesek a gyakorit a google vagy a wikipédia helyett!"

Kb. ugyanannyi értelme van. Helyesírásilag jó, szemantikailag nem annyira.

Egyébként nem tom, hunnét gyüssz, de magyarban nem aposztróffal idézünk.

2023. nov. 15. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Az ágyi poloska is tud repülni, ahogyan a kalapács vagy a kovácsüllő. csak jól el kell dobni.
2023. nov. 19. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!