A poloska veszélyes vagy mit okoz , ha nem dobjuk ki a lakásból?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek bolondnak, de nem tudom miért dobják ki a házból, ha megjelenik. Persze büdős ha összenyomják, de okoz valami kárt?2023. okt. 6. 09:58
11/23 anonim válasza:
Engem idegesít amikor bejön és idegbeteg módon a lámpa körül zümmög. Amikor egy olyan pontra ér ahol már elérem, rárakom a poloska kidobó poharat, alácsúsztatok egy papírt és szépen kitessékelem. Nem esik bántódása.
12/23 anonim válasza:
Tonkreteszi a szobanovenyeket, undoritoan budos ha megprobalod kitessekelni, ramaszik a kinnhagyott gyumolcsre is es az is budos lesz tole.
Irtani kell ahol csak lehet, mert itthon nemigen van termeszetes ellensege mivel egy invaziv rovar, Azsiabol.
13/23 anonim válasza:
Én nem érzem a szagát. De attól függetlenül kidobom. Mert utálom, ha rammászik, vagy ha leszar mimdent, ha olyan akkor megeszi a szobanövenyt. Utálom. A pókot is kirakom... Mert így szoktam meg.
14/23 anonim válasza:
Ha támadásnak veszi, csíp.
Én pl. ráültem és két helyen is belém mart.
15/23 anonim válasza:
Kidobni annyi értelme van, mint halottnak csókot adni. 5 perc után visszamászik és újra dobhatod ki. Ha nem mászik vissza, akkor elszaporodik és a szaporulat fog később bemászni. Ha bármit is jól akarsz csinálni, akkor az irtásuk felé kell törekedni.
16/23 anonim válasza:
Konkrétan vandálkodni nem fog a lakásban. De ez elmondható a kaszáspókokról, az árvaszúnyogokról, a százlábúkról, az ezüst pikkelykékről, és még megannyi rovarról. Ha neked jó az, hogy lények nyüzsögnek a lakásban, akkor bulizz velük te is. Ha zavar, akkor viszont érthető, ha valaki kipaterolja őket.
17/23 anonim válasza:
Meg tud csípni, zokniba maszitt be felhhztam belémcsípett , kábe mint a darasz , feldagadt . Mocskos fereg mindent még a kórót gyomot disznövényt rózsát is kiszivja pusztulasig . A pokhálókból ki tud vergődni . Illatos palackcsapda kell .
18/23 anonim válasza:
Az a baj a bogarakkal hogy odapetéznek a házadba, es ellepik, belemásznak a kajádba fertőzéseket terjesztve, a poloska szereti a szobanovenyeket is.
19/23 anonim válasza:
Migráncs, fogyasztja a levegőt. Tavasszal izélnek egyet, aztán peterakás után mind megdöglik. Időnként fújd be a lakást szúnyogirtóval, de a szekrények mögött főleg és mindenféle rejtett helyeken, réseken, és ahol csak lehet ezeket szüntesd meg. (függönytartósín fölötti rések például, vagy padlószegély mellett)
20/23 anonim válasza:
A legtöbb fáj nem csinál semmit csak idegesítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!