Hogyan segíthetnék a sáskának?
Figyelt kérdés
Van egy sáska ami az ablakban áll már napok óta. Ma reggel nagyon hideg volt és köd, így kicsit behoztam melegedni (egy borkányba tettem), és egyik reggel is 4 fok volt. Fogalmam sincs, honnan kerülhetett ide, egy kis város közepén élek szóval bár nincs olyan messze zöld terület azért még így is viszonylag messze található. Az ablakban ugyanakkor sok bogarat nem hiszem, hogy tudna fogni.
Az lenne a kérdésem, hogy vissza kellene tegyem az ablakba és hagyjam, csináljon amit akar, vagy esetleg elszállítani egy mezőre, erdőbe? Esetleg falun van egy kertünk, ott elengedni?
2023. szept. 22. 00:31
21/21 anonim válasza:
Jaj,az utolsó de jó kép 😀!
Én is szemeztem az "enyémmel" pár percig. Nagyon szeretem őket.
19es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!